Welkom Wie zijn wij? Coaching Therapie In beweging... BeeldTaal Tarieven Contact

Therapie

Een spa dieper om levenslust te vinden.

Depressie

Als de dagen geen gouden randjes lijken te hebben… Als je al langere tijd slecht slaapt… Als je steeds magerder wordt… Als je je al langer waardeloos voelt… gaan we samen met je op zoek naar de aanleiding en de weg eruit. Soms heb je medicijnen nodig. We gaan met je op ontdekkingstocht door het donker heen. Ook met vragen als: Wie ben je? Wat kun je doen om in deze situatie goed voor jezelf te zorgen? Waar zou je op den duur zin in kunnen krijgen? Wie kan er belangrijk voor je worden? Hoe kun je met anderen omgaan? Met de Ander? Welk werk en welke hobby past er bij je nu? Of in de toekomst? Hoe komt er hoop, nieuw perspectief?

Angst

Elk mens is wel eens bang of bezorgd. Dat is een goede zaak. Stel je voor dat je niet bang bent voor vuur, dan zou je je branden. Ook bij veranderingen die wat snel gaan komt er angst voor het onbekende. Dat is gewoon. Maar als je het gevoel hebt dat je in een gevangenis zit, waar je niet uit kunt komen. Als je denkt: “Dit is niet meer gewoon… Ik kan hier niet meer mee omgaan… “ dan gaan we hierin met je op zoek naar achterliggende factoren. Wanneer is het begonnen? Waar heeft het mee te maken? Ook gaan we nieuwe manieren van denken en doen aanleren. En we vragen ons af: Waar haal je de moed vandaan? Daar valt wel wat over te zeggen. En moed en vertrouwen kun je oefenen. De gevangenis heeft een deur die we gaan vinden en open gaan duwen. Samen.


Onverklaarbare klachten

Pijn. Onrust. Chaos in je hoofd. Vermoeidheid die niet over gaat. Je weet niet wat er is. Je wilt er wat aan doen. Je wilt er vanaf. We gaan dan o.a. kijken of je wel leeft naar wie je bent. Of je constant over je grenzen heen dendert, of dat je juist te weinig actief bent. Je gaat op zoek naar je eigen bioritme: wanneer op een dag ben je het meest fit? Wanneer niet? We gaan passende structuren oppakken, opruimen, ordenen. Zodat je klachten over gaan en er rust komt. Zodat je plezier krijgt in wat je doet.