Welkom Wie zijn wij? Coaching Therapie In beweging... BeeldTaal Tarieven Contact

Wie zijn wij?

Een praktijk waarin we mensen helpen die stuk zitten. Stuk in zichzelf. Stuk om hun omgeving, bijvoorbeeld hun werk. Kapot door hun verleden. Bezeerd in relaties. Weten hoe je dan weer heel kunt worden is niet zo eenvoudig. Soms ben je sterk genoeg om het zelf te kunnen. Soms heb je een zetje nodig van een ander mens.  Mogelijk zijn wij dat. Misschien kunnen we met onze opgedane inzichten en levenservaring een springplank voor je zijn.

We coachen daar waar je sterk genoeg bent om keuzes te maken die je levensloop bepalen. In grote of in kleine dingen. We geven therapie als je meer nodig hebt.Aanpak

Als je ons wilt inschakelen gaan we in twee gesprekken samen met je na of jouw situatie geschikt is voor onze praktijk. Bij het eerste, oriënterende gesprek neem je een geldig legitimatiebewijs mee. Aan het eind van dit gesprek krijg je vragenlijsten en testen mee om thuis in te vullen. De uitwerking van deze gegevens wordt in het tweede gesprek toegelicht, waarbij ook overlegd wordt over behandelopties.

Niet altijd kun je bij ons terecht. Zo bieden we geen crisisopvang. In geval van acute noodsituaties is de huisarts het geëigende adres. Ook als je behoorlijk ernstige problematiek hebt verwijst de huisarts je door naar de specialistische GGZ.