Welkom Wie zijn wij? Coaching Therapie In beweging... BeeldTaal Tarieven Contact

Coaching

Te voorschijn komen met wat je kunt en wie je bent

Levensloop

Elk mens kent periodes van stabiliteit en van verandering. Als de stabiele periode te lang duurt, gaat het kriebelen, wil je wat anders. Dan kom je voor keuzes te staan die jou en de mensen om je heen gaan bepalen. Als de veranderingen hard gaan, kan het zijn dat je het gevoel hebt in een rollercoaster te zitten waar je niet uitkomt. Vanuit onze praktijk moedigen we je aan om voor datgene te gaan wat je de moeite waard vindt. Viktor Frankl heeft het over zingeving, ook binnen omstandigheden die je niet altijd zelf kunt omgooien. Zelfs in zo’n situatie ben je een vrij mens die kan kiezen hoe erin te staan.

Relaties

Anderen zijn een spiegel voor je ziel. Is dat voor mij ook zo? Wat betekent familie of vriendschap voor me? Leef ik met plezier in mijn buurt? Hoe maak ik vrienden? Hoe hanteer ik conflicten met familie of anderen? Wat zoek ik in een levenspartner? Waar vind ik die?

Wij bieden als coach steun in de rug bij het omgaan met allerlei vragen rondom de relaties in je leven. Soms zit het niet allemaal mee. We helpen dan te zoeken naar wat je kunt doen, wat je wel of niet verbindt. Hoe je iets kunt betekenen, of hoe je los kunt komen. Er valt veel te ontdekken en te leren over het gaan van je eigen persoonlijke weg en toch met een goede, passende band met mensen om je heen.

Werk

Ben ik werk of heb ik werk? Wat of wie bepaalt eigenlijk wie ik ben? Hoe flexibel moet ik zijn in mijn werk? Altijd maar mee veranderen? Of weggaan? En wat dan? Hoe voorkom ik burnout? Hoe ga ik om met mijn collega’s? Hoe gaan ze om met mij? Wat is mijn volgende stap om te ontwikkelen in mijn vakgebied? Allemaal vragen waarbij het antwoord een zoektocht in kan houden. Je kunt er wel een gids bij gebruiken! Om je gaven, je passie en de invloed van werk in je leven te ontdekken. Of om nieuwe interessegebieden te vinden waarin je een beroep kunt gaan beoefenen. Het procesmodel voor persoonlijke ontwikkeling van Bert Juch kan daarbij inzicht geven. Om aan de slag te gaan.