Welkom Wie zijn wij? Coaching Therapie Verwijzers In beweging... Snippers Tarieven Contact

Coaching

Te voorschijn komen met wat je kunt en wie je bent

Levensloop

Elk mens kent periodes van stabiliteit en van verandering. Als de stabiele periode te lang duurt, gaat het kriebelen, wil je wat anders. Dan kom je voor keuzes te staan die jou en de mensen om je heen gaan bepalen. Als de veranderingen hard gaan, kan het zijn dat je het gevoel hebt in een rollercoaster te zitten waar je niet uitkomt. Vanuit onze praktijk moedigen we je aan om voor datgene te gaan wat je de moeite waard vindt. Viktor Frankl heeft het over zingeving, ook binnen omstandigheden die je niet altijd zelf kunt omgooien. Zelfs in zo’n situatie ben je een vrij mens die kan kiezen hoe erin te staan.

Relaties

Anderen zijn een spiegel voor mijn ziel. Hoe maak ik vrienden? Hoe hanteer ik conflicten met anderen? Waar zoek ik een levenspartner? We bieden als coach steun in de rug om initiatief te nemen en op pad te gaan. Soms zit het in bestaande relaties niet allemaal mee. Of je moet allebei over hobbels heen. We helpen dan te zoeken naar wat je verbindt aan elkaar, hoe je elkaar beter kunt kennen en iets voor elkaar kunt betekenen in het dagelijkse leven. Er valt veel te ontdekken in elkaar en in het zijn van een goede partner. Ook hoe intimiteit tot stand komt, er vertrouwen kan groeien. Het gedachtengoed van Sue Johnson is daarbij verrijkend.


Werk

Ben ik werk of heb ik werk? Wat of wie bepaalt eigenlijk wie ik ben? Hoe flexibel moet ik zijn in mijn werk? Altijd maar mee veranderen? Of weggaan? En wat dan? Hoe voorkom ik burnout? Hoe ga ik om met mijn collega’s? Hoe gaan ze om met mij? Wat is mijn volgende stap om te ontwikkelen in mijn vakgebied? Allemaal vragen waarbij het antwoord een zoektocht in kan houden. Je kunt er wel een gids bij gebruiken! Om je gaven, je passie en de invloed van werk in je leven te ontdekken. Of om nieuwe interessegebieden te vinden waarin je een beroep kunt gaan beoefenen. Het procesmodel voor persoonlijke ontwikkeling van Bert Juch kan daarbij inzicht geven. Om aan de slag te gaan.