Welkom Wie zijn wij? Coaching Therapie In beweging... BeeldTaal Tarieven Contact

Jannie van Dijken


Ik ben sociaal pedagoog.

Tot januari 2013 was ik ZZP-er en werkzaam als sociaal pedagoog in combinatie met schilderen. Daarbij coachte ik mensen door veranderingsprocessen heen. Ook was ik trainer op gebied van psychopastoraat bij de stichting PPT in Veenendaal.

In mijn jonge jaren was ik A verpleegkundige met als specialisatie intensive care. Ik studeerde op latere leeftijd sociale pedagogie op post HBO niveau. Daarmee was ik 16 jaar werkzaam bij Koers voor Ouders, organisatie voor opvoedersondersteuning.

Jannie van Dijken

Graag stimuleer ik mensen om in vertrouwen te leven, zodat het gewone leven weer glans krijgt. Als lijden daarin een plek moet krijgen help ik zoeken naar welke plek: hoe groot, hoe klein. Als lijden te verhelpen is gaan we zoeken naar de manier waarop. Graag help ik mensen hun eigen schatten op te delven: hun passie, hun gaven, hun competenties, hun kostbare relaties. Zodat er groei komt en bloei. Je levensverhaal schrijven zie ik als een prachtig middel om een nieuw perspectief op het eigen leven te krijgen.Email: Jannie.van.Dijken@AnderZ.info

Gebroken

in mijn nacht

Gebroken

tussen mensen

in

Wie weet er

hoe dat voelt?

Wie kent mijn

ruwe randen?

                

Wie pakt mij

op?

Wie houdt mij

vast?

Wie maakt mij

heel?

Zijn dat

Uw handen?Gebroken